Εγγυημένο σαν καινούργιο

Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά συνοδεύονται από μία εγγύηση 24 μηνών, ακριβώς όπως τα καινούργια προϊόντα.

​Φιλικά με το περιβάλλον

Η αναγέννηση αποκαθιστά τις λειτουργίες ενός χρησιμοποιημένου εξαρτήματος, εξοικονομώντας πρώτες ύλες και ενέργεια, και περιορίζει την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα  και την σπατάλη.
Τα οφέλη για το περιβάλλον είναι επίσης αυξημένα με την εγγύηση ότι όλα τα εξαρτήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάλι ανακτώνται ξανά.

Εξοικονομηση

Η ανακτασκευή εξαρτημάτων που ανακτώνται και τα οποία προορίζονταν να πεταχτούν είναι μία λιγότερο απαιτητική διαδικασία παραγωγής σε σχέση με το κόστος παραγωγής ενός νέου εξαρτήματος, πράγμα το οποίο με την σειρά του μεταφράζεται σε μία πιο ελκυστική τιμή πώλησης. Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mopar® σας δίνουν την δυνατότητα να εξοικονομήσετε έως και 50% σε σχέση με τα αντίστοιχα καινούργια εξαρτήματα.

​Γνήσια ποιότητα

Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mopar® παράγονται μέσα από μία άρτια δομημένη διαδικασία:

  • όλα τα εξαρτήματα αφαιρούνται από το πλαίσιο του αυτοκινήτου,
  • όλα τα εξαρτήματα που έχουν αφαιρεθεί καθαρίζονται και ελέγχεται η λειτουργικότητα τους,
  • γίνεται ειδική επεξεργασία των επιμέρους εξαρτημάτων ή αντικατάσταση τους με καινούργια εξαρτήματα,
  • επανατοποθέτηση στο πλήρες σύστημα,
  • τελικός ποιοτικός έλεγχος, του οποίου προηγείται ένας ενδιάμεσος τεχνικός έλεγχος όπου απαιτείται.
Κατά την διάρκεια της διαδικασίας αναγέννησης της Fiat Group, όλα τα εξαρτήματα που έχουν υποστεί φυσιολογική φθορά αντικαθίστανται στο 100% με καινούργια εξαρτήματα, για να είναι εγγυημένη η απόδοση και η ανθεκτικότητα.
Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mopar® προέρχονται αποκλειστικά από εξαρτήματα που έχουν αφαιρεθεί από εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής.

Μία πλήρης γκάμα

Η γκάμα ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών της Mopar® εκτείνεται από κινητήρες σε χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, από υπερσυμπιεστές έως μικρότερα συγκεκριμένα εξαρτήματα όπως ψεκαστήρες και μετρητές μάζας αέρος.

Το δίκτυο κέντρων επισκευής της Fiat προσφέρει μία πλήρη γκάμα ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών και διαθέτει ένα εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάλογο, ο οποίος επιτρέπει στους επαγγελματίες του δικτύου να βρίσκουν τα διαθέσιμα εξαρτήματα για κάθε μοντέλο και να συγκρίνουν τις τιμές την ίδια στιγμή έναντι των αντίστοιχων καινούργιων εξαρτημάτων.

Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την διαδικασία ανακατασκευής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα APRA Europe.