mobile-workshop

Mobiele werkplaats
In geval van stranding van het voertuig wegens een storing (een lekke band, een lege accu, geen/verkeerde brandstof), komt er een  monteuranieker om het voertuig ter plaatse te repareren.

towing

Wegslepen
Indien uw auto niet langs de weg kan worden gerepareerd, dan wordt deze weggesleept naar de dichtstbijzijnde Alfa Romeo-werkplaats.

Courtesy car

Vervangd vervoer
Als uw auto niet binnen een redelijke termijn kan worden gerepareerd, kunt u voor maximaal vier 4 werkdagen –- plus eventueel tussenliggend weekend- of feestdagen –- de beschikking krijgen over een vervangende auto. Raadpleeg de garantiehandleiding van de auto voor de voorwaarden waaronder deze service wordt geboden.

Travel expenses
Reiskosten
Eventuele taxikosten die u moet maken om naar een treinstation of utoverhuurbedrijf te gaan, worden onder voorwaarden vergoed.
Return home or onward journey

Terugreis of doorreis van passagiers
Bij stranding van het voertuig op meer dan 50 km van de woonplaats, per trein of per vliegtuig.

Hotel expenses

Hotelkosten
Eventuele hotelkosten die u moet maken als u strandt op meer dan 50 kilometer van huis, worden onder voorwaarden vergoed (overnachtingen).

Repaired vehicle pick-up

Ophalen gerepareerde auto
Eventuele kosten die u moet maken om uw gerepareerde auto op te halen als u op meer dan 50 kilometer van huis bent gestrand, worden onder voorwaarden vergoed

Repatriation of the unrepaired vehicle

Repatriëring van het niet-gerepareerde auto*
Als u in het buitenland pech krijgt en uw auto kan niet binnen 5 dagen worden gerepareerd, wordt uw auto vanaf het Alfa Romeo-servicecentrum waar hij staat teruggebracht naar uw huis (of naar het servicecentrum als deze zich in dezelfde plaats als de woonplaats van de klant bevindt).

Service information

Informatieservice
Op verzoek ontvangt u informatie over de werk- en openingstijden van het servicecentrum. Deze Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week actief.

(*) Raadpleeg het garantieboekje van de auto voor de voorwaarden

Een extra jaar voor slechts €44,95

serviceplus-image

Ook na de fabrieksgarantieperiode wilt u natuurlijk geholpen worden, mocht u onverhoopt met pech langs de weg staan. Voor slechts € 44,95 per jaar bieden wij u de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp. Bovendien biedt de ServicePlus Pas een aantal extra services:

  • Gratis bandreparatie
  • Gratis lampjes aan de buitenzijde vervangen
  • Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit
  • Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door
  • Gratis APK bij onderhoud

Voor meer informatie bekijk de brochure en de algemene voorwaarden.
Denk eraan dat u op tijd uw huidige pechhulp opzegt. Hiervoor kunt u bijgaande voorbeeldbrief downloaden en opslaan. Daarna kunt u gemakkelijk uw eigen gegevens invullen en de brief per post verzenden.